top of page

Kjemisk Peeling

Kjemisk Peeling

Kjemisk peeling skaper en kontrollert skade i huden som fremmer vekst av ny hud. Utfra din hudtype påfører vi en kjemisk løsning som trekker dypt ned i hudlagene.


Når syrene får virke i huden stimuleres hudens egen kollagenproduksjon og hudoverflaten fornyes, blir fast og stram. Peelingen kan oppleves som en mild grad av “kribling”. Etter tre til ti minutter fjernes syren, og huden nøytraliseres.


Vi kan hjelpe deg med å avgjøre hvilken type peeling som er mest hensiktsmessig basert på din hudtype, og hvilke resultater du forventer.


To til fire uker før behandlingen anbefaler vi at du begynner å forberede huden ved å rense to ganger om dagen, og bruke en tilpasset krem morgen og kveld.

Hva kan vi behandle med kjemisk peeling?

Med kjemisk peeling kan vi oppnå gode resultater på hud med solskader, linjer, akne, arr, grove porer,rosacea, pigmentering, aldersflekker, og melasma.


Hvor mange behandlinger er anbefalt?​

For ett optimalt og langvarig resultat anbefaler vi 4 behandlinger i kombinasjon med hjemmeprodukter. Intervallet mellom behandlingen avgjøres utifra dybden på peelingen som blir benyttet.

Hva kan du forvente etter behandlingen?

Huden blir litt rød på behandlingsdagen. Den kan føles stram og kan flasse i tre til syv dager etter en medium eller sterk peeling.

Har du noen spørsmål? 

Du er hjertelig velkommen til en kostnadsfri konsultasjon hos oss.

bottom of page