top of page

Hyaluronsyre Filler

Hyaluronsyre Filler

Filler består av hyaluronsyre, som naturlig finnes i kroppen vår. Hyaluronsyre binder vann og bidrar til å beholde hudens elastisitet. Etter hvert som vi blir eldre reduseres hyaluronsyre nivået i huden, og vi mister spenst, fukt, fasthet og elastisitet.

 

Vi i Askim Dermaklinikk har valgt å jobbe med to av de mest anerkjente filleren på markedet, nemlig Juvederm og Restylane.

 

Hva er viktig før en behandling?

Før behandlingen gjennomføres en konsultasjon hvor vi avklarer ønsker og forventninger. Vi har lang erfaring med fillerbehandlinger og vil under konsultasjonen gi deg veiledning og råd til hvordan du kan oppnå dine ønsker. For at behandlingen skal bli så smertefri som mulig tilbyr vi bedøvelse. Askimdermaklinikk har 18års aldersgrense på denne behandlingen. Vi utfører ikke behandlingen på gravide og ammende.

Hva kan vi behandle med filler?

  • Linjer og rynker

  • Tørr og dehydrert hud

  • Skulpturering av ansikt

  • Hals og bryst

  • Lepper, volum og fuktighet

  • Søkk under øynene

Hvor langvarig er resultatet ?

Resultatet varer i ca 6-18 mnd. Dette avhenger av hvilken filler som blir benyttet. Hva kan du forvente etter en behandling ? Det er en risiko for blåmerker, hevelse og ømhet på behandlingsområdet. Du kan føle det øm på behandlingsområdet. Filleren bruker tid på å integreres i vevet, det endelig resultatet vil derfor være etter 2-4 uker.

Har du noen spørsmål? 

Du er hjertelig velkommen til en kostnadsfri konsultasjon hos oss.

bottom of page