top of page

Visia Hudscanning

Visia Hudscanning

Visia gir oss en bred hudanalyse, med 8 bilder fra 3 vinkler, høyre, venstre og forfra. Dette gjør det enkelt å studere alle områder av ansiktshuden.Visia hudanalyse kan dessuten simulere aldringsprosessen med opptil 7 år fremover eller bakover i tid.

Med Visia hudanalyse fotograferes og analyseres huden din via en avansert datamaskin. Du får gjennom det et helhetlig bilde av både overflaten på huden og nedover i hudlagene.

En hudanalyse med Visia forteller nåtiden om huden din. Vi ser hvor du har mest rynker og risiko for å utvikle flere. Vi ser pigmentflekker under hudoverflaten, blodkar og solskader som ennå ikke har kommet til overflaten. Når vi tar en ny analyse – etter at du har vært til behandling over tid – ser vi effekten av behandlingene.

Eksempler på hudproblemer vi kan avdekke og se forbedringer av er:

  • Pigmentflekker i 2 dybder

  • Blodkar og generell rødhet

  • Rynker og linjer

  • Solskader

  • Akne og porer

Behandlingen​

Du plasser ansiktet i skanneren og slapper av i skuldre og nakke. 

Analysen starter. Du vil ikke merke noe.

Behandler står ved siden av deg under hele skanningen og den gjøres i løpet av få minutter. Når huden er ferdig analysert, går behandler igjennom de ulike resultatene fra analysen med deg for å skreddersy behandling og produktene som passer din hud og dine behov og ønsker.

Har du noen spørsmål? 

Du er hjertelig velkommen til en kostnadsfri konsultasjon hos oss.

bottom of page